Hoppa till sidans innehåll

O-trail även på Korten!!

23 OKT 2018 21:47
Banläggare Sören har bestämt att det självklart ska finnas en O-trail bana även på Korten. Sagt och gjort! Nu har vi skapat en O-trail klass även på söndag. Även en Inskolningsklass med (glada/sura gubbar) har Sören fixat på Korten.
  • Uppdaterad: 23 OKT 2018 21:47

På Lången (lördag 3/11) handlar det mycket om långa banor och masstarter, men man kan också anmäla sig till något kortare Öppen motion-klasser och välja att starta i sin egna takt efter att masstarten har gått. För barn som brukar springa HD10, U1 och U2 rekommenderar vi att man anmäler sig till ÖM1. Alla ÖM klasser kan man delta i tillsammans med andra och helt i sitt eget tempo.
För löparen som inte är så intresserade eller vana att orientera i obanad terräng, men tycker om att springar i naturen rekommenderas O-trail klasserna på 5K, 10K och 15K.

På Korten (söndag 4/11) som är en medeldistans har alla klasser fri minutstart. Här finns även H10 och D10 klasserna med. För de yngsta finns också en Inskolningsbana, en O-trail bana erbjuds och som vanligt en rad Öppna motions-klasser. ÖM1 rekommenderas för er som brukar springa U1 och U2.

 

Skribent: Mattias Persson
Epost: This is a mailto link